Ескурзии Почивки Круизи

Начало English Bulgarian Facebook
Bella travel Bulgaria
tel/fax:+3592 9800032
mobile:+359 0878 272 100
цена до:
Спа хотели България Планински хотели България Хотели Гърция 2022 ТУРЦИЯ 2022 Екскурзии и Почивки Контакти Начало Почивки 2022

Алуа Хелиос Бей, Обзор

Алуа Хелиос Бей, Обзор

 Хотел АЛУА ХЕЛИОС БЕЙ (Бивш РИУ ХЕЛИОС БЕЙ) ****, Обзор

 All inclusivе

Курорт: Обзор
Местоположение: Хотел Алуа Хелиос Бей, идеално разположен в Обзор, се намира на 9 км от защитената местност и плажовете Иракли и Карадере, на 60 км от летище Бургас и на 65 км от летище Варна. Други близки интересни места за посещение и отдих са Старият град в Несебър, включен в списъка на ЮНЕСКО за световнот наследство и Слънчев бряг.


Плаж: Пясъчен, пред хотела. Водите на морето са чисти и все още незасегнати от индустриалното замърсяване. Морското дъно е равно, с плавен достъп.
Настаняване: Хотел Алуа Хелиос Бей предлага просторни, удобни и напълно обзаведени стаи, оборудвани с всичко необходимо, за да се насладите на перфектна почивка. 318-те стаи на хотела са подготвени и проектирани за настаняване на двойки, семейства или групи с приятели. Открийте голямото разнообразие от стаи и резервирайте тази, която най-добре отговаря на вашите нужди.

ДВОЙНА СТАЯ XS МОРЕ 2+0: Приблизителна площ от 20 кв.м. Двойните XS стаи гарантират пълен релакс. Разполагат със спалня с две единични легла (110х200 см) или двойно легло (220х200 см), телевизор, телефон, малък хладилник и сейф. Също така, разполагат и с баня, оборудвана с душ, сешоар, огледало и тоалетни принадлежности, безплатен Wi-Fi, централна климатизация / отопление (в зависимост от сезона). Освен това в двойна XS стая ще се насладите на собствен балкон, обзаведен с маса и столове. Максимално настаняване на 2 възрастни
ДВОЙНА СТАЯ 2+1: Приблизителна площ от 25 кв.м. Стаите Double Park View са по-големи, което ще ви кара да се чувствате по-комфортно. В тях могат да се настанят до трима души и за да направят това пространство място за комфорт и релакс, те разполагат с две единични легла (110x200 см) или едно двойно легло (220x200 см), с телевизор, телефон, малък хладилник и сейф. Също така, разполагат и с баня, оборудвана с душ, сешоар и тоалетни принадлежности, безплатен Wi-Fi, централна климатизация / отопление (в зависимост от сезона). Освен това в Двойната стая ще се насладите на собствен балкон, обзаведен с маса и столове. Максимално настаняване на 3 възрастни или 2 възрастни с 1 дете.
ДВОЙНА СТАЯ МОРЕ 2+1: Приблизителна площ от 25 кв.м. Двойните стаи с изглед море са по-големи, което ви кара да се чувствате по-комфортно с прекрасната гледка към морето. В тях могат да се настанят до трима души и за да направят това пространство място за комфорт и релакс, те разполагат с две единични легла (110x200 см) или едно двойно легло (220x200 см) и допълнително легло или разтегателен диван, с телевизор, телефон, малък хладилник и сейф. Също така, разполагат и с баня, оборудвана с душ, сешоар и тоалетни принадлежности, безплатен Wi-Fi, централна климатизация/отопление (в зависимост от сезона). Освен това, в тези стаи ще се насладите на собствен балкон, обзаведен с маса и столове и невероятна гледка към морето. Максимално настаняване на 3 възрастни или 2 възрастни с 1 дете.
ДВОЙНА СТАЯ СУПЕРИОР 2+2/3+1: Приблизителна площ от 30 кв.м. Двойните Стаи Супериор гарантират пълна релаксация. Разполагат с голяма спалня с две единични легла (110х200 см) или двойно легло (220х200 см) и 1 двоен разтегателен диван, с телевизор, телефон, малък хладилник и сейф. Също така, разполагат и с просторна баня, оборудвана с душ, сешоар и тоалетни принадлежности, безплатен Wi-Fi, централна климатизация/отопление (в зависимост от сезона). Освен това в Двойна Супериорна стая ще се насладите на собствен балкон, обзаведен с маса и столове. Идеалното място за почивка, докато четете книга или просто си почивате. Максимално настаняване на 4 възрастни или 3 възрастни с 1 дете.
ДВОЙНА СТАЯ СУПЕРИОР МОРЕ 2+2/3+1: Приблизителна площ от 30 кв.м. Двойните Супериор с изглед море, гарантират пълна релаксация. Разполагат с голяма спалня с две единични легла (110х200 см) или двойно легло (220х200 см) и 1 двоен разтегателен диван, с телевизор, телефон, малък хладилник и сейф. Също така, разполагат и с просторна баня, оборудвана с душ, сешоар и тоалетни принадлежности, безплатен Wi-Fi, централна климатизация / отопление (в зависимост от сезона). Освен това в двойната супериорна стая ще се насладите на собствен балкон, обзаведен с маса и столове. Идеалното място да се отпуснете докато четете книга или си почивате, гледайки към морето. Максимално настаняване на 4 възрастни или 3 възрастни с 1 дете.


ФАМИЛНА СТАЯ 2+2/3+1: Приблизителна площ от 55 кв.м. Фамилните стаи са идеалният избор, с който да се насладите на приятна почивка с любимите си хора. Разполагат с две стаи с възможност за настаняване на 4 души, 1 двойно легло (220x200 см) и 1 двоен разтегателен диван или 1 двойно легло и 2 отделни легла (110x200 см), телевизор, сейф, малък хладилник и телефон. Баня с душ, сешоар и тоалетни принадлежности, безплатен Wi-Fi, централна климатизация / отопление (в зависимост от сезона). Терасата с маса и столове допълва приятната обстановка на тази стая, която е проектирана с мисъл за удобството на всяко семейство, което я избере. Максимално настаняване на 4 възрастни или 3 възрастни с 1 дете.
ФАМИЛНА СТАЯ МОРЕ 2+2/3+1: Приблизителна площ от 55 кв.м. Фамилните стаи с гледка море са една различна алтернатива, когато искате да се насладите на пространството и спокойствието. Разполагат с две стаи с възможност за настаняване на 4 души, 1 двойно легло (220x200 см) и 1 двоен разтегателен диван или 1 двойно легло и 2 отделни легла (110x200 см), телевизор, сейф, малък хладилник и телефон. Баня с душ, сешоар и тоалетни принадлежности, безплатен Wi-Fi, централна климатизация/отопление (в зависимост от сезона). Терасата, която е обзаведена с маса и столове, гарантира пълен релакс с изглед към морето. Максимално настаняване на 4 възрастни или 3 възрастни с 1 дете.

MY FAVORITE CLUB
MY FAVORITE CLUB ДВOЙНА СТАЯ МОРЕ 2+1: Приблизителна площ от 25 кв.м. Двойните стаи My Favorite Club Double с гледка море, са селекция от нашите най-добри стаи за тези, които искат да се насладят максимално на престоя си. Предлагат просторна спалня, която включва две единични легла (110x200 см) или едно двойно легло (220x200 см) и допълнително легло или разтегателен диван. В допълнение към удобствата, включени в стандартните стаи, тези стаи предлагат меню с избор на възглавници (по заявка), кафе машина с капсули, чехли, зареден минибар за „Добре дошли“ с безалкохолни напитки, вода и бира, електрическа кана с комплект за кафе и чай и сейф, безплатен Wi-Fi , централен климатик / отопление (в зависимост от сезона), както и баня с душ, сешоар и специално подбрани удобства. Освен това ще се насладите на собствен балкон, обзаведен с маса и столове. Това е идеалното място за почивка с морето за фон. Максимално настаняване на 3 възрастни или 2 възрастни с 1 дете.
MY FAVORITE CLUB ДВОЙНА СТАЯ СУПЕРИОР МОРЕ 2+2/3+1: Приблизителна площ от 30 кв.м. Двойните супериорни стаи My Favorite Club с изглед към морето са селекция от нашите най-добри стаи за тези, които искат да се насладят максимално на престоя си. Те предлагат просторна спалня, която се състои от двойно легло (220x200 см) или две единични легла (110x200 см), двоен разтегателен диван, телевизор, меню с избор на възглавници (по заявка), кафе машина с капсули, халат, домашни пантофи, зареден минибар за „Добре дошли“ с безалкохолни напитки, вода и бира, електрическа кана с комплект за кафе и чай и сейф, безплатен Wi-Fi, централна климатизация/отопление (в зависимост от сезона), както и баня с душ, сешоар и специално подбрани удобства. Освен това ще се насладите на собствен балкон, обзаведен с маса и столове. Това е идеалното място за почивка с морето за фон. Максимално настаняване на 4 възрастни или 3 възрастни с 1 дете.
MY FAVORITE CLUB СТАИ:
Селекция на най-добрите стаи
32 инчов телевизор
Специални тоалетни принадлежности за баня
Електрическа кана с комплект за кафе и чай
Кафе машина с капсули
Сейф в стаята безплатно
Домашни пантофи
Зареден минибар за „Добре дошли“ с безалкохолни напитки, бутилка вода и бира
Меню за избор на възглавници (по заявка, при наличност)
Бутилка пенливо вино и писмо за „Добре дошли“ от управителя при настаняването
Персонализирано настаняване и напускане
Ранно настаняване и късно освобождаване на стаите (според наличността)
Ексклузивна зона в Terra Café за закуска
Ексклузивна зона и шезлонги в основния басейн
Достъп до My Favorite Club лаундж: Богата гама от закуски, сладкиши, плодове, кафе, чайове и безалкохолни напитки през целия ден
Достъп до компютър

Бебешка кошарка се предоставя безплатно при предварителна заявка.
Не се допускат домашни любимци.
На 1-ви етаж има 3 пригодени стаи за хора с в неравностойно положение (категория Двойна стая с изглед парк). Напълно адаптирана баня с душ кабина, без прагове, за лесно влизане. Опорни релси / ръкохватки в душ кабината - Седалка за душ при поискване, също така и наличен асансьор с ширина на вратата 90 см.
За хотела: Хотел Алуа Хелиос Бей разполага с 2 открити басейна и един закрит с детска секция, уелнес зона с голямо разнообразие от възможности, така че да можете да изберете тази, която най-добре отговаря на вашите желания и нужди, както и оборудвана фитнес зала, така че да можете да не спирате с поддържането на вашата форма. Хотелът разполага с 4 ресторанта и 5 бара, за да можете да се насладите на пълно и разнообразно гастрономическо преживяване по време на вашата почивка. А за най-малките - Астро мини клуб ще осигури вълшебни моменти със занимания и игри, които са специално създадени за тях.
Спорт и СПА: Алуа Хелиос Бей предлага отлично обслужване и идеални условия за забавление. Гостите могат да се насладят на дневни и вечерни развлечения, музикални шоута и изпълнения на живо, аеробика и водна гимнастика, спортно игрище за много различни спортни дейности, игри, Астро миниклуб за детски забавления, детска площадка, велосипеди и коли под наем (срещу допълнително заплащане), 2 външни басейна, един от които детски, вътрешен басейн с детска секция. Освен това Алуа Хелисо Бей разполага с фитнес зала и уелнес зона с релаксиращи процедури (сауна, парна баня, турска баня, масажи и други процедури) срещу допълнително заплащане.

2023

All inclusivе

-15% намаление за престой от 14.08 - 28.08
-20% намаление за престой от 05.09 - 10.10
+ безплатно настаняване на 1 - во дете до 12.99;

 

Вид помещения:
02.10
10.10
18.09
01.10

28.08
17.09
01.07
27.08
Двойна стая парк 2+1; 3+071 лв./57 лв  ПРОМО104 лв./83 лв146 лв./117 лв220 лв./187 ПРОМО
Двойна икономична с гледка море
2+0;
74 лв.108 лв150 лв.227 лв.
Двойна стая с гледка море
2+1; 3+0
76 лв.111 лв.155 лв.232 лв./186 ПРОМО
Двойна стая супериор парк 
2+2; 3+1
81 лв.118 лв. 165 лв.248 лв. 
Двойна стая супериор море 
2+2; 3+1
84 лв.122 лв.171 лв.257 лв.
Фамилна стая парк
2+2; 3+1; 4+0
86 лв.126 лв. 177 лв.266 лв. 
Фамилна стая море
2+2; 3+1; 4+0
89 лв.129 лв.182 лв.273 лв.
*MY FAVORITE CLUB Двойна стая море 2+1; 3+089 лв.130 лв.183 лв.275 лв.
*MY FAVORITE CLUB Двойна стая супериор  море 2+2; 3+1; 4+091 лв.132 лв.186 лв.279 лв.

Всички цени са на човек, на ден и включват: 
нощувка на база All inclusivезастраховка, туристическа такса.
Намаления:
- дете до 1.99 г. се настанява безплатно, предоставя се бебешка кошара, вместо допълнително легло;
- дете от 2 г. до 12.99 г. настанено на допълнително легло с двама възрастни - 50% намаление;

- второ дете от 2 г. до 12.99 г. настанени на допълнително легло с двама възрастни, ползва 75% намаление;
- трети възрастен на допълнително легло, позлва 25% намаление; 
няма места    всички помещения  28-Aug-02-Sep-23
Double XS Sea View  25-28-Aug-23,3-15-Sep-23

DBDouble Park View 25-28-Aug-23,  11-25-Sep-23 

DBO Double Sea View   3-15-Sep-23

*MY FAVORITE CLUB СТАИ:
Селекция на най-добрите стаи; 32 инчов телевизор; Специални тоалетни принадлежности за баня;
Електрическа кана с комплект за кафе и чай;Кафе машина с капсули;Сейф в стаята безплатно;
Домашни пантофи; Зареден минибар за „Добре дошли“ с безалкохолни напитки, бутилка вода и бира
Меню за избор на възглавници (по заявка, при наличност)
Бутилка пенливо вино и писмо за „Добре дошли“;
Персонализирано настаняване и напускане;
Ранно настаняване и късно освобождаване на стаите (според наличността)
Ексклузивна зона в Terra Café за закуска
Ексклузивна зона и шезлонги в основния басейн;
Достъп до My Favorite Club лаундж: Богата гама от закуски, сладкиши, плодове, кафе, чайове и безалкохолни напитки през целия ден
Достъп до компютър;

Час на настаняване: след 15:00 ч.
Час на освобождаване на стаите: до 11:00ч.


Минимален престой: 3 нощувки за период 01.07 - 31.07.23 и 5 нощувки за останалите периоди;

 

Алуа Хелиос Бей, Обзор Алуа Хелиос Бей, Обзор Алуа Хелиос Бей, Обзор
123.BG Ltd